info@sangvatningsbutiken.se   +46 (0) 8 765 46 05

Kategorier

Menu

Skyddande underkläder

13 produkter
Bild på Nattbyxor

Nattbyxor

205 SEK

Vattentät absorberande tvättbar underbyxa/kalsong i 100% bomull med inre foder och separat inlägg för att hålla tätt hela natten. Tre inlägg/bindor ingår. För pojke och flicka.

Bild på Pyjamasbyxor Pjama

Pyjamasbyxor Pjama

645 SEK

Mjuka och sköna vattentäta och mycket absorberande pyjamasbyxor som håller inne en stor mängd vätska utan att läcka. En diskret och enkel lösning.

Bild på Pyjamasbyxor Pjama shorts

Pyjamasbyxor Pjama shorts

645 SEK

Mjuka och sköna vattentäta och mycket absorberande pyjamashorts som håller inne en stor mängd vätska utan att läcka. En diskret och enkel lösning.

Bild på Boxershorts pojke

Boxershorts pojke

179 SEK

Vattentäta absorberande boxershorts trainer pants för pojke. Tvättbar i 100% bomull som andas. Inbyggd absorberande dyna som håller ca 250 ml vätska. Passar för dagtidsinkontinens och för barn som tränas att bli torra.

Bild på Underbyxa flicka

Underbyxa flicka

149 SEK

Vattentät absorberande underbyxa trainer pants för flicka. Tvättbar i 100% bomull som andas. Inbyggd absorberande dyna som håller ca 230 ml vätska. Passar för dagtidsinkontinens och för barn som tränas att bli torra.

Bild på Underbyxa pojke

Underbyxa pojke

149 SEK

Vattentät underbyxa för pojke. 100% bomull som andas. Inbyggd absorberande dyna som håller ca 215 ml vätska. Passar för mindre inkontinens och oavsiktligt droppande dagtid.

Bild på Påse vattentät

Påse vattentät

152 SEK

Vattentät påse för förvaring av de våta pyjamasbyxorna fram till tvätt.

Bild på Underbyxa flicka

Underbyxa flicka

149 SEK

Vattentät underbyxa för flicka. 100% bomull som andas. Inbyggd absorberande dyna som håller ca 215 ml vätska. Passar för mindre inkontinens och oavsiktligt droppande dagtid.

Bild på Nattbyxor extra inlägg/bindor

Nattbyxor extra inlägg/bindor

155 SEK

Extra engångsinlägg/bindor till absorberande nattbyxor. Håller inne ca. 250 ml vätska. Förpackningsstorlek 56 st. bindor.